Particulieren

Wie zijn jij, je gezin en kennissen op en naast sociale media?

Tienerkinderen die Facebook verkennen, een nieuwe relatie of oppas… Je weet niet altijd wat je kan verwachten. Als privédetective maak ik op een legale manier duidelijk wat online te vinden is over jou, je partner, kinderen en kennissen. Indien gewenst, verzamel ik ook bewijs op het terrein.

Wat weet de wereld over je gezin?

Kinderen en jongeren schatten de risico’s van sociale media niet altijd correct in. Wat zetten ze online? Als ouder heb je er vaak geen idee van. Of twijfel je soms aan wat je partner doet op sociale media?

Ik onderzoek al jaren voor particulieren wat online te vinden is over hun gezin. Sociale media doorzoek ik efficiënt en rapporteer duidelijk wat je waar vindt. Jezelf online laten screenen? Ook mogelijk.

Verzamel bewijs van discriminatie, pesten en stalking

Wordt je kind gepest? Of jijzelf? Dat gebeurt helaas steeds vaker online. Ik verzamel wettelijk bewijsmateriaal van discriminatie, pesten en stalken. Zo kan jij naar de directie of andere ouders stappen. Of een klacht neerleggen bij de politie.

Laat je nieuwe partner of oppas screenen

Een nieuwe relatie? Ik voer online (o.m. op sociale media) onderzoek naar de achtergrond van je partner, zijn of haar gedrag en vorige relaties. Een nieuwe oppas voor je kinderen? Ook dan zorg ik voor zekerheid.

Posten je kinderen, je partner of jijzelf soms ondoordacht zaken op sociale media?

Inside Investigations
+32 489 27 08 45
info@insideinvestigations.be
Privacy policy
Vergunning Binnenlandse Zaken
Licentie nr: 14.1761.09
Vind me ook op