Over Inside Investigations

Waarom kiezen klanten voor mij?

Ik heb jarenlange ervaring als privédetective voor grote retailers, security managers en particulieren. Zo werd ik expert in (internet) mystery shopping, social media investigation en opsporen van namaak. Ik lever glasheldere en bewijskrachtige rapporten zodat jij duidelijkheid krijgt over je vermoedens. Actie ondernemen met de resultaten? Ik spreek graag mijn netwerk aan bij de bevoegde instanties.

De details die jou ontgaan

De klantvriendelijkheid en opvolging van procedures controleren in jouw winkelvestigingen of online? Als (internet) mystery shopper luister ik naar wat jij precies wil onderzoeken. Maar ik kijk verder en meld alle onregelmatigheden. Onbemande kassa’s, rommelige rekken… Jij krijgt het bewijs. Ook van wat je niet verwacht had.

Pionier in sociale media

Lang voor mijn collega’s gebruikte ik sociale media voor persoonlijke screening en diefstal van intellectuele eigendom. Ik weet dus precies waar en hoe ik verder moet graven. Hacken doe ik niet. Ik rapporteer legaal wat over jou, je gezin of bedrijf te vinden valt. Of wie je handelsmerk misbruikt en namaak of gestolen spullen aanbiedt op internet.

Discreet, persoonlijk, helder

Twijfel je om onderzoek te laten voeren? Omdat je misschien gevolgd wordt? Of slechts een beperkt budget hebt? Discretie en transparantie staan bij mij centraal. We spreken af bij mij op kantoor of op jouw locatie en ik zeg eerlijk wat kan binnen jouw budget. Het intakegesprek zelf is gratis

Gedetailleerde rapportage

In mijn rapport lees jij duidelijk hoe ik tot bevindingen kwam, met legaal bekomen beeldmateriaal. Geen vermoedens dus, wel zwart op wit bewijs, in chronologische volgorde en begrijpelijke taal. Zodat jij ermee verder kan. Stap je naar de politie? Ik weet uit ervaring dat ze graag met mijn rapporten werken.

Een uitgebreid netwerk

Als privédetective mag ik een testaankoop verrichten. Een agent mag dit niet omdat het als uitlokking beschouwd wordt, tenzij bij zeer specifieke dossiers. Daarom kies je best voor een aanvullende, uitgebreide samenwerking. Als detective verzamel ik voor jou bewijsmaterialen en/of doe ik testaankopen. Met mijn mooi uitgewerkt rapport kan jij naar de bevoegde instanties stappen. 

Door mijn ervaring heb ik een uitgebreid netwerk bij politie en douane. Zo help ik jou graag om het volledige spectrum van de wet te benutten.

   

Twijfel je om onderzoek te laten voeren?

Inside Investigations
+32 489 27 08 45
info@insideinvestigations.be
Privacy policy
Vergunning Binnenlandse Zaken
Licentie nr: 14.1761.09
Vind me ook op